.

[titra shqip] Remember Me [2010] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: |

Për më shumë informacion për këtë film: http://www.imdb.com/title/tt1403981/
Përmbledhja: Ky film është një dramë romantike e vendosur në New York gjatë verës së 2001 dhe që ka në qendër dy të dashuruar. Tyler, vëllai i të cilit sapo ka kryer vetëvrasje dhe prindërit e të cilit janë të ndarë, dhe Ally, e cila ka qënë dëshmitare në vrasjen e nënës së saj. Shpirti i saj do ta shërojë atë nga tragjedia e të vëllait dhe problemet me të atin.
Shkarko filmin me titra shqip të ngjitura: MegaUpload
Për të shkarkuar vetëm titrat: http://www.multiupload.com/XJK8Y2HURW

0 comments:


Leave a Reply

.