.

[titra shqip] Exam [2009] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: |


Data e daljes: 17 Qershor 2010 në Hong Kong
Zhanri: Mister | Thriller
Me aktorët: Adar Beck, Gemma Chan, Nathalie Cox, John Lloyd Fillingham, Chukwudi Iwuji
Kohëzgjatja: 101 minuta
Vendi ku është xhiruar filmi: Elstree Film Studios, Borehamwood, Hertfordshire, Angli, Britani e Madhe
Përmbajtja: Tetë kandidatë të talentuar kanë arritur në fazën finale të përzgjedhjes së një punonjësi në një kompani të fuqishme dhe misterioze. Pasi hynë në dhomë ato kanë 80 min për t’ju përgjigjur një pyetjeje të thjeshtë dhe vetëm 3 rregulla: nuk duhet të flasin me rojen, nuk duhet të dëmtojnë letrën që kanë përpara dhe nuk duhet të ikin nga dhoma ose do të skualifikohen.

Për të shkarkuar filmin me titra shqip:

http://www.megaupload.com/?d=0YRRWZUM

0 comments:


Leave a Reply

.