.

The Book Of Eli [2010] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , , |


Përmbajtja: Denzel Washington detyrohët të humbë shumë në peshë për të luajtur një luftëtar të vetmuar, Ilainin që përshkon gjithë Amerikën për të mbrojtur një libër të shenjtë. Ilai është një njeri i thjeshtë, dhe i zgjedhur nga Zoti për të realizuar një vepër të rrezikshme, me kosto personale. Duhet të shpiejë librin e shënjtë në vendin e duhur dhe kjo nuk është aspak e thjeshtë për tu realizuar.

Pak fjalë
Washington që detyrohët të humb shumë peshëper të luajtur një luftëtar të vetmuar, Ilain që i ra kryq Amerikës për të mbrojtur një libër të shenjtë. Ilai është njeri i thjesht, dhe ndjenë i zgjedhur nga Zoti për të realizuar një vepër të rrezikshme, me kosto përsonale. Duhet të shpiej librin e shëjtë në vendin ku dhe i kushtonte, fje që nuk është fare e thjasht.

Përkthimi: Mistir

Data e daljës me: 15 janar 2010 në SHBA
Me aktorët: Denzel Washington, Gary Oldman, Mila Kunis
Kohëzgjatja: 118
Zhanri: Aksion | Aventurë | Dramë 
Shteti: SHBA
Gjuha: Anglisht 
Për informacion për këtë film: http://www.imdb.com/title/tt1037705
Për të shkarkuar titrat e filmit kliko më poshtë sipas cilësive video:
Për të shkarkuar këtë film:
Për të shkarkuar vetëm titrat shqip:
MegaUpload | http://www.megaupload.com/?d=L8FMZF61

1 comments:

  1. As the admin of this site iѕ woгking,
    no heѕitаtion very shortlу it will be famouѕ, due to its quality contents.


    my hοmepage :: houston garden centers


Leave a Reply

.