.

[titra shqip] Deat At A Funeral [2010] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , |

Një ceremoni funerale kthehet në një debat familjar ku dalin të palarat dhe sekretet e pjestarëve të familjes.
A funeral ceremony turns into a debacle of exposed family secrets and misplaced bodies.
Për informacion për këtë film: http://www.imdb.com/title/tt1321509/
Për të shkarkuar titrat shqip:
http://www.multiupload.com/GRAFSYIWOU
Cilësia: Death.At.A.Funeral.2010.DVDRip.[UniVerseHub]-DVDRip.XviD-FiCO
Shkarko filmin me titra shqip të ngjitura:

FileServe | MegaUpload

0 comments:


Leave a Reply

.