.

[titra shqip] Frozen [2010] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: |

Three skiers are stranded on a chairlift and forced to make life-or-death choices that prove more perilous than staying put and freezing to death 
Zhanri: Dramë | Thriller
Kohëzgjatja: 93 minuta
Regjia dhe Skenari: Adam Green
Me aktorët: Emma Bell, Shawn Ashmore, Kevin Zegers, Ed Ackerman, Rileah Vanderbilt, Kane Hodder
Data e daljes: 25 Mars 2010
Vendi: SHBA

Box Office

Fundjava e parë:

$131,395 (SHBA) (7 Shkurt 2010) (106 Kinema)

E përgjithshme:

$246,177 (SHBA) (28 Mars 2010) 
Për më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1323045/
Për të shkarkuar filmin me titra shqip:

0 comments:


Leave a Reply

.