.

Bare Knuckles [2010] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: |

Can a determined single mom go the distance and win the tournament that could ultimately lead to a better life for her and her daughter?  
A mundet një nëne beqare të durojë deri në fund dhe të fitojë turneun që mund të shpjerë në një jetë më të mirë atë dhe vajzën e saj?

Regjisor: Eric Etebari
Skenari: Robert Redlin
Yje: Jeanette Roxborough, Martin Kove dhe Louis Mandylor
Zhanri: Aksion | Dramë
Kohëzgjatja: 90 minuta
Me aktorët: Jeanette Roxborough, Martin Kove, Louis Mandylor, Bridgett Riley
Vendi ku është filmuar: Los Angeles, Kaliforni, SHBA


Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1063327/ 


Shkarko titrat shqip: Kliko Këtu

0 comments:


Leave a Reply

.