.

300 [2006] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , |


King Leonidas and a force of 300 men fight the Persians at Thermopylae in 480 B.C.

Regjisor:

Zack Snyder

Skenari:

Zack Snyder, Kurt Johnstad

Yje:

Gerard Butler, Lena Headey dhe David Wenham
Kohëzgjatja: 117 minuta
Zhanri: Aksion | Fantazi | Luftë  
Data e daljes: 9 Mars 2007(SHBA)
Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt0416449/ 
Shkarko titrat shqip KËTU

0 comments:


Leave a Reply

.