.

Pirates of the Caribbean: At World's End [2007] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , , , |


Captain Barbossa, Will Turner and Elizabeth Swann must sail off the edge of the map, navigate treachery and betrayal, and make their final alliances for one last decisive battle.


Regjisor: Gore Verbinski
Skenaristë: Ted Elliott, Terry Rossio
Yje: Johnny Depp, Orlando Bloom dhe Keira Knightley 
Kohëzgjatja: 169 minuta
Zhanri: Aksion | Aventurë | Fantazi
Data e daljes: 25 Maj 2007 (SHBA)
Me aktorët: Johnny Depp, Orlando Bloom, Geoffrey Rush, Jack Davenport, Keira Knightley, Bill Nighy

Details

Vendi:

SHBA

Anglisht:

Gjuha

Vendi i xhirimit të filmit: Bahamas


Box Office

Buxheti:

$300,000,000 (përafërsisht)

Fundjava e daljes:

$139,802,190 (SHBA) (27 Maj 2007) (4362 Kinema)

E përgjithshme:

$309,404,152 (SHBA) (30 Shtator 2007) 

Shkarko titrat shqip KËTU Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

Shkarko gjithashtu:
Shkarko titrat shqip KËTU Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)

Shkarko titrat shqip KËTU Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006)

0 comments:


Leave a Reply

.