.

Babel [2006] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , |
Tragjedia godet një çift të martuar në pushime në shkretëtirat marokiane, një histori që prek dhe ndërhyn në katër familje të ndryshme.

Regjisor: 

Alejandro González Iñárritu

Skenaristë:

Guillermo Arriaga, Guillermo Arriaga (idea)

Yje: 

Brad Pitt, Cate Blanchett dhe Gael García Bernal
Kohëzgjatja: 143 minuta
Zhanri: Dramë
Data e daljes: 10 Nëntor 2006 (SHBA)
Me aktorët: Brad Pitt, Cate Blanchett, Gael García Bernal, Mohamed Akhzam, Peter Wight, Harriet Walter

Box Office

Buxheti: 

$25,000,000 (përafërsisht)

Fundjava e daljes:

$389,351 (SHBA) (29 Tetor 2006) (7 Kinema)

E përgjithshme:

$34,287,296 (SHBA) (18 Mars 2007) 
Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt0449467/

Shkarko titrat shqip KËTU Babel (2006)

0 comments:


Leave a Reply

.