.

30 Days of Night: Dark Days [2010] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , |


Pasi u mbijeton aksidenteve në Bërrou, Alaskë, Stela Olemon shpërngulet në Los Anxhelës, ku ajo qellimisht
tërheq vëmendjen e vampirëve vendas me qellim që të hakmarrë vdekjen e burrit të saj, Eben.

Regjisor: Ben Ketai

Skenaristë: Steve Niles, Ben Ketai

Yje: Kiele Sanchez, Rhys Coiro dhe Diora Baird

Kohëzgjatja: 92 minuta
Zhanri: Horror | Thriller
Data e daljes: 5 Tetor 2010 (SHBA)
Me aktorët: Kiele Sanchez, Rhys Coiro, Diora Baird, Harold Perrineau, Mia Kirshner

Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1320304/

Shkarko titrat shqip KËTU 30 Days of Night: Dark Days (2010)

0 comments:


Leave a Reply

.