.

Bedeviled [2010] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , |Kim-bok-nam Sal-in-sa-eui Jeon-mal (titulli origjinal)

Kur ajo i lutet për ndihmë dhe injorohet duke i shkaktuar vdekjen e vajzës së saj, një grua kërkon hakmarrje mbi një person që ajo fajëson.

Regjisor: Chul-soo Yang

Skenarist: Kwang-young Choi

Yje: Min-ho Hwang, Min Je dhe Seong-won Ji

Kohëzgjatja: 115 minuta
Zhanri: Krim | Thriller | Dramë
Data e daljes: 2 Shtator 2010 (Korea e Jugut)
Me aktorët: Min-ho Hwang, Min Je, Seong-won Ji, Ji-eun-i Lee, Jeong-hak Park, Yeong-hie Seo

Detaje

Vendi: Korea e Jugut

Gjuha: Koreançe


Box Office

Buxheti: 

$700,000 (përafërsisht)

Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1646959/

Shkarko titrat shqip KËTU Bedeviled (2010)

0 comments:


Leave a Reply

.