.

Shaolin [2011] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , |Kina është e zhytur në konflikt ndërsa kryekomandantët vazhdojnë armiqësitë në përpjekje për të shtrirë fuqinë e tyre duke luftuar vendet përreth...

Regjisor: Benny Chan


Skenaristë: Cheung Tan, Alan Yuen


Yje: Andy Lau, Nicholas Tse dhe Bingbing Fan

Kohëzgjatja: 131 minuta
Zhanri: Aksion | Dramë
Data e daljes: 20 Janar 2011 (Australi)
Me aktorët: Andy Lau, Nicholas Tse, Bingbing Fan, Jackie Chan, Jacky Wu, Yu Xing, Xin Xin Xiong

Detaje


Vendi: Hong Kong | Kinë


Gjuha: Mandarin | Kantonezë

Box Office


Buxheti: $29,000,000 (përafërsisht)


Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1533749/

Shkarko titrat shqip KËTU Shaolin (2011)

0 comments:


Leave a Reply

.