.

The Mechanic [2011] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , |Regjisor: Simon West


Skenaristë: Richard Wenk, Lewis John Carlino


Yje: Jason Statham, Ben Foster dhe Donald Sutherland

Kohëzgjatja: 93 minuta
Zhanri: Aksion | Dramë | Thriller
Data e daljes: 28 Janar 2011 (SHBA)
Me aktorët: Jason Statham, Ben Foster, Tony Goldwyn. Donald Sutherland, Jeff Chase, Mini Anden


Box Office


Buxheti: $40,000,000 (përafërsisht)


Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt0472399/

Shkarko titrat shqip KËTU The Mechanic (2011)

0 comments:


Leave a Reply

.