.

The Hunter [2010] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , |


Në një tentativë hakmarrjeje, një burrë i ri vret rastësisht dy të rinj. Ai arratisët në pyll, ku arrestohet nga dy oficerë të tjerë....

Regjisor: Rafi Pitts

Skenarist: Rafi Pitts

Yje: Rafi Pitts, Mitra Hajjar dhe Malek Jahan Khazai

Kohëzgjatja: 90 minuta
Data e daljes: 8 Prill 2010 (Gjermani)

Me aktorët: Rafi Pitts, Mitra Hajjar, Malek Jahan Khazai, Ali Nicksaulat, Naser Madahi

Vendi: Iran | Gjermani

Gjuha: Persiane


Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1190072/

Shkarko titrat shqip KËTU The Hunter (2010)

0 comments:


Leave a Reply

.