.

The Red Canvas [2009] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , |Respekti është i fituar nga ata që janë gati të vdesin për një çështje me vlerë. Ndërsa gjithë burrat kërkojnë respekt, pak nga ata gjejnë fushë betejën e tyre...

Regjisorë: Kenneth Chamitoff, Adam Boster


Skenarist: Kenneth Chamitoff


Yje: Ernie Reyes Jr., John Savage dhe George Takei

Kohëzgjatja: 102 minuta
Zhanri:  Aksion | Dramë
Data e daljes:  26 Shkurt 2010 (SHBA)
Me aktorët: Ernie Reyes Jr., John Savage, George Takei, Ernie Reyes Sr., Ken Takemoto, Maria Conchita Alonso, Fernanda Romero


Detaje


Faqe Zyrtare: Faqja Zyrtare | Faqja Zyrtare 


Vendi: SHBA


Gjuha: Anglisht


Box Office


Buxheti: $3,000,000 (përafërsisht)


Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1121986/

Shkarko titrat shqip KËTU The Red Canvas (2009)

0 comments:


Leave a Reply

.