.

Cold Prey [2006] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , |

Jannicke, Morten Tobias, Eirik, Mikael dhe Ingunn janë në pushime në malet me dëborë të Jotunheimen.

Fritt vilt (titulli origjinal) 

Regjisor: Roar Uthaug

Skenaristë: Thomas Moldestad, Roar Uthaug

Yje: Ingrid Bolsø Berdal, Rolf Kristian Larsen dhe Tomas Alf Larsen

Kohëzgjatja: 97 minuta

Zhanri: Dramë | Horror | Mister

Data e daljes: 13 Tetor 2006 (Norvegji)

Dy çmime të fituara dhe një kandidim
Vlerësimi në IMDb: 6.4/10

Box Office

E përgjithshme: $160,214 (Peru) (7 Dhjetor 2008)

Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt0808276/

Shkarko titrat shqip KËTU Cold Prey (2006)
Përkthimi: UniVerseHub

1 comments:

  1. shum faleminderit
    po pjesen e dyte do ta perkthesh???


Leave a Reply

.