.

xXx [2002] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , |


Xander Cage është atlet i sporteve ekstreme që është punësuar nga qeveria për një mision të veçantë.

Regjisor: Rob Cohen

Skenarist: Rich Wilkes

Yje: Vin Diesel, Asia Argento dhe Samuel L. Jackson 

Kohëzgjatja: 124 minuta
Zhanri: Aksion | Aventurë | Krim
Data e daljes: 9 Gusht 2002 (SHBA)
Me aktorët: Vin Diesel, Asia Argento, Samuel L. Jackson, William Hope, Danny Trejo

Box Office

Buxheti: $70,000,000 (përafërsisht)

Fundjava e daljes: $44,506,103 (SHBA) (11 Gusht 2002) (3374 Kinema)

E përgjithshme: $141,204,016 (SHBA) (27 Tetor 2002)


Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt0295701/

Shkarko titrat shqip KËTU xXx (2002)

0 comments:


Leave a Reply

.