.

Piranha [2010] [Titra Shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , |

After a sudden underwater tremor sets free scores of the prehistoric man-eating fish, an unlikely group of strangers must band together to stop themselves from becoming fish food for the area's new razor-toothed residents.

Pas një termeti nënujor një lloj piranje mishngrënëse që ka miliona vite e fshehur, lirohet dhe njerëzit e Liqenit Victoria duhet ti vrasin para se ato të bëhen ushqim për peshqit e rinj.
Data e daljes: 20 Gusht 2010
Me aktorët: Richard Dreyfuss, Ving Rhames, Elisabeth Shue, Christopher Lloyd, Eli Roth, Jerry O'Connell
Zhanri: Komedi | Horror | Thriller
Kohëzgjatja: 88 minuta

Box Office

Buxheti:

$24,000,000 (përafërsisht)

Java e daljes:

$10,106,872 (USA) (22 gusht 2010) (2470 Kinema)

I përgjithshëm:

$24,950,308 (USA) (10 tetor 2010) 
 Për më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt0464154/
Për të shkarkuar filmin me titra shqip:

0 comments:


Leave a Reply

.