.

[titra shqip] Step Up 3D [2010] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: |


A tight-knit group of New York City street dancers, including Luke (Malambri) and Natalie (Vinson), team up with NYU freshman Moose (Sevani), and find themselves pitted against the world's best hip hop dancers in a high-stakes showdown that will change their lives forever. 

Një grup i vogël kërcimtarësh në New York, duke përfshirë Luke, Natalie dhe Moose do të ndeshen me kërcimtarët më të mirë të hip hopit në një konkurs që do ti ndryshojë jetën. Përkthyer nga Uvejs Ahmeti! Kualiteti është TS, më i miri për momentin!

Zhanri: Dramë | Muzikë | Romancë
Data e daljes: 6 Gusht 2010
Aktorët: Rick Malambri, Adam G. Sevani, Sharni Vinson, Alyson Stoner, Kendra Andrews

Box Office

Buxheti:

$30,000,000 (përafërsisht)

Fundjava e daljes:

$15,812,311 (SHBA) (8 Gusht 2010) (2435 kinema)

E Përgjithshme:

$42,240,870 (SHBA) (10 Tetor 2010)
Për më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1193631/

Për të shkarkuar filmin me titra shqip:

MegaUpload

0 comments:


Leave a Reply

.