.

4.3.2.1 [2010] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , |Ndërkohë që Xho është e bllokuar në punën e saj në supermarket, shoqet e saja janë duke bërë një jetë aventuriere, secila në mënyren e saj: Kasandra po shkon në "New York" që të takojë të dashurin e saj të internetit; Keri po merr pjesë në fushatën për lirinë e gruas dhe Shenon po shkon të takojë krijuesin e saj. Por fati do ti trokasë në derë. Këto 4 vajza do të kalojnë 3 ditë që s’do ti harrojnë, në 2 qytete të ndryshme… me shpresën që do dalin gjallë nga e gjithë kjo.

Regjisorë: Noel Clarke, Mark Davis

Skenarist: Noel Clarke

Yje: Emma Roberts, Noel Clarke dhe Ophelia Lovibond 

Kohëzgjatja: 117 minuta  

Zhanri: Krim | Thriller

Data e daljes: 2 Qershor 2010 (Mbretëria e Bashkuar)

Me aktorët: Emma Roberts, Noel Clarke, Ophelia Lovibond, Tamsin Egerton, Shanika Warren-Markland

Vendi: Mbretëria e Bashkuar
Gjuha: Anglisht

Box Office

Buxheti:

$4,600,000 (përafërsisht)

Fundjava e daljes:

£433,218 (MB) (6 Qershor 2010) (260 Kinema)

E përgjithshme: 

£983,863 (MB) (25 Korrik 2010) 
Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1514041/

Shkarko titrat shqip KËTU 4.3.2.1 (2010)

0 comments:


Leave a Reply

.