.

The Da Vinci Code [2006] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , |


Një vrasje në Luvre dhe dëshmi në pikturat e Da Vinçit çojnë në zbulimin e një religjoni të mistershëm të mbrojtur nga një shoqëri sekrete për mëse dy mijë vjet -- ç'ka mund të shkund themelet e Krishtërimit.

Regjisor: Ron Howard

Skenaristë: 

Akiva Goldsman (skenari), Dan Brown (novela)

Yje: Tom Hanks, Audrey Tautou dhe Jean Reno

Kohëzgjatja: 149 minuta
Zhanri: Mister | Thriller 
Data e daljes: 19 Maj 2006 (SHBA)
Me aktorët: Tom Hanks, Audrey Tautou, Jean Reno, Ian McKellen, Paul Bettany

Vendi:SHBA

Gjuha: Anglisht | Frangjisht | Latinisht

Box Office

Buxheti:

$125,000,000 (përafërsisht)

Fundjava e daljes: 

$77,073,388 (SHBA) (21 Maj 2006) (3735 Kinema)

E përgjithshme: 

$217,536,138 (SHBA) (20 Gusht 2006)


Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt0382625/

Shkarko titrat shqip KËTU The Da Vinci Code (2006)

0 comments:


Leave a Reply

.