.

Devil [2010] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , |

Një grup njerëzish të ngujuar në një ashensor kuptojnë se djalli është mes tyre.

Regjisor: John Erick Dowdle

Skenaristë: Brian Nelson, M. Night Shyamalan

Yje: Chris Messina, Caroline Dhavernas dhe Bokeem Woodbine

Kohëzgjatja: 80 minuta
Zhanri: Horror | Mister | Thriller
Data e daljes: 17 Shtator 2010 (SHBA)

Me aktorët: Chris Messina, Caroline Dhavernas, Bokeem Woodbine, Logan Marshall-Green, Jenny O'Hara, Bojana Novakovic

Box Office

Buxheti: $10,000,000 (përafërsisht)

Fundjava e daljes: $12,289,375 (SHBA) (19 Shtator 2010) (2809 Kinema)

E përgjithshme: $33,583,175 (SHBA) (14 Nëntor 2010)


Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1314655/

Shkarko titrat shqip KËTU Devil (2010)

0 comments:


Leave a Reply

.