.

Born to Raise Hell [2010] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , |Një kockë e fortë, agjent i Interpolit, caktohet në Europën Lindore për të gjurmuar trafikimin e armëve dhe rrugët e errëta që ato ndjekin përmes Ballkanit...

Regjisor:

Lauro Chartrand

Skenaristë:

Steven Seagal

Yje:

Steven Seagal, Dan Badarau dhe Darren Shahlavi

Kohëzgjatja:98 minuta
Zhanri: Aksion  
Data e daljes: 19 Tetor 2010 (SHBA)
Me aktorët: Steven Seagal, Dan Badarau, Darren Shahlavi, D. Neil Mark, George Remes

Box Office

Buxheti:

$10,000,000 (përafërsisht)

Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1528718/

Shkarko titrat shqip KËTU Born to Raise Hell (2010)

0 comments:


Leave a Reply

.