.

Game of Death [2010] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , |

 

Agjenti sekret Markus dërgohet në Detroit që të marrë një tregtar armësh dhe atë që po e financon atë. CIA ka plane të tjera dhe i kthehet atij dhe kjo është një luftë për të mbijetuar në një spital.

Regjisor: Giorgio Serafini

Skenaristë: Jim Agnew, Megan Brown 

Yje: Wesley Snipes, Zoe Bell dhe Gary Daniels

Zhanri: Aksion | Aventurë
Viti i daljes: 2010 (SHBA)


Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1446072/

Shkarko titrat shqip KËTU Game of Death (2010)

0 comments:


Leave a Reply

.