.

Gamer [2009] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , |
Në të ardhmen një lojë e kontrollit të mendjes, vdekje të përgjakshme janë të detyruara të luftohen në një ambjent të shkretë.

Regjisorë: 

Mark Neveldine, Brian Taylor

Skenaristë: 

Mark Neveldine, Brian Taylor

Yje:

Gerard Butler, Michael C. Hall dhe Ludacris

Kohëzgjatja: 95 minuta
Zhanri: Aksion | Sci-Fi | Thriller  
Data e daljes: 4 Shtator 2009 (SHBA)

Me aktorët: Gerard Butler, Michael C. Hall, Amber Valletta, Ludacris, Kyra Sedgwick]


Box Office

Fundjava e daljes:

$11,203,761 (SHBA) (6 Shtator 2009) (2502 Kinema)

E përgjithshme:

$20,488,579 (SHBA) (4 Tetor 2009)

Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1034032/

Shkarko titrat shqip KËTU Gamer (2009)

0 comments:


Leave a Reply

.