.

Lesbian Vampire Killers [2009] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , |Gratë e tyre po skllaverohen nga celula lokale vampiresh lezbike falë një mallkimi të lashtë, të afërmit që ngelen nga qyteti rural dërgojnë dy njerëz të pafatë si një sakrificë.

Regjisor:

Phil Claydon

Skenaristë:

Stewart Williams, Paul Hupfield 

Yje:

Paul McGann, James Corden dhe MyAnna Buring
Kohëzgjatja: 86 minuta
Zhanri: Aksion | Komedi | Horror
Data e daljes: 20 Mars 2009 (Angli)
Me aktorët: Mathew Horne, Paul McGann, James Corden, MyAnna Buring, Vera Filatova

Box Office

Fundjava e daljes: 

£648,634 (Angli) (22 Mars 2009) (362 Kinema)

E përgjithshme:

£1,581,373 (Angli) (5 Prill 2009)

Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1020885/

Shkarko titrat shqip KËTU Lesbian Vampire Killers (2009)

0 comments:


Leave a Reply

.