.

[Rec] 2 [2009] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , |
Aksioni vazhdon nga [Rec], me oficerin mjekësor dhe skuadren SWAT me videokamerat e vendosura nëpër apartamente për të kontrolluar gjëndjen.

Regjisorë:

Jaume Balagueró, Paco Plaza

Skenaristë:

Jaume Balagueró, Manu Díez

Yje:

Jonathan Mellor, Manuela Velasco dhe Óscar Zafra

Kohëzgjatja: 85 minuta
Zhanri: Horror | Thriller
Data e daljes: 2 Tetor 2009 (Spanjë)

Details

Vendi:

Spanjë

Gjuha:

Spanjisht
Vendi i xhirimit të filmit:  Barcelonë, Cataluña, Spanjë

Box Office

Fundjava e daljes:

$8,191 (SHBA) (11 Korrik 2010) (5 Kinema)

E përgjithshme: 

$27,024 (SHBA) (8 Gusht 2010) 
 Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1245112/
Shkarko titrat shqip KËTU [Rec] 2 (2009)

0 comments:


Leave a Reply

.