.

The Wrath of Cain [2010] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , |Një ish-gangester i rrugëve, Majls Kaini Skiner, është duke kaluar jetën e tij në burg, Ai është i respektuar në mesin e të burgosurve. Kur Kaini meson se denimi i tij do të shkurtohet për shkak të kancerit në tru, urgjenca do të ndryshojë menyrat e tij. E vetmja deshirë e tij është të shpetojë dy djemtë e tij nga sherret dhe të burgosurit e tjerë. Anëtari i keshillit drejtues, Din, është i vetmi që mund të ndihmojë Kainin për shpagimin që ai kërkon, por ajo vjen me një çmim..

Regjisor: Ryan Combs

Skenaristë: Kevin Carraway, Ryan Combs

Yje: Ving Rhames, Nipsey Hussle dhe Gillie Da Kid

Zhanri: Aksion

Me aktorët: Ving Rhames, Nipsey Hussle, Gillie Da Kid, Robert Patrick, Robert LaSardo, Erick Nathan

Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1465519/

Shkarko titrat shqip KËTU The Wrath of Cain (2010)

0 comments:


Leave a Reply

.