.

And Soon the Darkness [2010] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , |Kur dy vajza amerikane në një eskursion në biçikletë në një zonë të papërcaktuar të Argjentinës ndahen dhe njëra nga to humbet, tjetra duhet ta gjëje atë para se frikët më të këqija të përmbushen.

Regjisor: Marcos Efron

Skenaristë: Jennifer Derwingson, Marcos Efron

Yje: Amber Heard, Odette Yustman dhe Karl Urban

 

Zhanri: Horror | Thriller   
Data e daljes: 11 Shkurt 2011 (Angli)
Me aktorët: Amber Heard, Odette Yustman, Karl Urban, Gia Mantegna, Adriana Barraza, César Vianco
Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1391034/

Shkarko titrat shqip KËTU And Soon the Darkness (2010)

0 comments:


Leave a Reply

.