.

Hunt to Kill [2010] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , |


Hakmarrja i përket një burri të vetëm.

Regjisor: Keoni Waxman

Skenarist: Frank Hannah

Yje: Steve Austin, Gil Bellows dhe Gary Daniels

Kohëzgjatja: 98 minuta
Zhanri: Aksion
Me aktorët: Steve Austin, Gil Bellows, Gary Daniels, Marie Avgeropoulos, Emilie Ullerup

Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1563719/

Shkarko titrat shqip KËTU Hunt to Kill (2010)

0 comments:


Leave a Reply

.