.

The Heavy [2010] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , |Gjatë një goditjeje rutinë, "Boots" Mason (Gary Stretch) mëson se një e tillë është vendosur mbi jetën e tij...

Regjisor: Marcus Warren

Skenaristë: Marcus Warren

Yje: Gary Stretch, Vinnie Jones dhe Stephen Rea

Kohëzgjatja: 102 minuta
Zhanri: Thriller
Data e daljes: 16 Prill 2010 (Angli)
Me aktorët: Gary Stretch, Vinnie Jones, Stephen Rea, Shannyn Sossamon, Christopher Lee

Box Office

Buxheti: $4,500,000 (përafërsisht)

Fundjava e daljes: £5,137 (Angli) (16 Prill 2010) (27 Kinema)

E përgjithshme: £9,714 (Angli) (25 Prill 2010)

Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt0473364/

Shkarko titrat shqip KËTU The Heavy (2010)

0 comments:


Leave a Reply

.