.

The Day the Earth Stood Still [2008] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , |Një "remake" i vitit 1951 i filmit klasik fantastiko-shekncor rreth një vizitori alien dhe të ngjashmit të tij të cilët vizitojnë Tokën.

Regjisor: Scott Derrickson

Skenaristë: David Scarpa, Edmund H. North

Yje: Keanu Reeves, Jennifer Connelly dhe Kathy Bates

Kohëzgjatja: 104 minuta

Zhanri: Dramë | Sci-Fi | Thriller 

Data e daljes: 12 Dhjetor 2008 (SHBA)

Me aktorët: Keanu Reeves, Jennifer Connelly, Kathy Bates, Jaden Smith, John Cleese

Detaje

Vendi: SHBA | Kanada

Gjuha: Anglisht | Mandarin

Data e daljes: 12 Dhjetor 2008 (SHBA)

Vendi i xhirimeve: Brooklyn, New York City, New York, SHBA


Box Office

Buxheti: $80,000,000 (përafërsisht)

 Fundjava e daljes: $30,480,153 (SHBA) (14 Dhjetor 2008) (3560 Kinema)

E përgjithshme: $79,366,978 (SHBA) (2 Prill 2009)


Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt0970416/

Shkarko titrat shqip KËTU The Day the Earth Stood Still (2008)

0 comments:


Leave a Reply

.