.

Fritt vilt II [2008] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , |


Jannicke zgjohet në spital. Të gjithë shokët e saj janë të vdekur. Ndërsa ajo ecën në korridoret e errëta të spitalit, mendon se ka mbetur vetëm. Por mankthi nuk ka mbaruar akoma.

Regjisor: Mats Stenberg

Skenarist: Thomas Moldestad

Yje: Ingrid Bolsø Berdal, Marthe Snorresdotter Rovik dhe Kim Wifladt

Kohëzgjatja: 86 minuta
Zhanri: Dramë | Horror | Mister
Data e daljes: 10 Tetor 2008 (Norvegji)
Me aktorët: Ingrid Bolsø Berdal, Marthe Snorresdotter Rovik, Kim Wifladt, Johanna Mørck, Fridtjov Såheim

Details

Faqe Zyrtare: Faqja Zyrtare

Vendi: Norvegji

Gjuha: Norvegjeze

Data e daljes: 10 Tetor 2008 (Norvegji)

I njohur gjithashtu edhe si: Cold Prey 2

Vendi i filmimit: Jotunheimen, Norvegji


Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1188990/

Shkarko titrat shqip KËTU Fritt vilt II (2008)
Përkthimi: UniVerseHub

2 comments:

  1. faleminderit shum

  2. spo bon mu down


Leave a Reply

.