.

In My Sleep [2009] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , |Në këtë thriller drithërues, Markus përballet me parasomnia, një çrregullim somnambulizmi që e bën të bëjë gjëra që ditën e nesërme nuk arrin ti mbajë mend....

Regjisor: Allen Wolf

Skenarist:  Allen Wolf

Yje: Philip Winchester, Tim Draxl dhe Lacey Chabert

Kohëzgjatja: 90 minuta
Zhanri: Dramë | Mister | Thriller

Me aktorët: Philip Winchester, Tim Draxl, Lacey Chabert, Abigail Spencer, Kelly Overton

Box Office

Buxheti: $3,000,000 (përafërsisht)

Fundjava e daljes: $9,285 (SHBA) (25 Prill 2010) (1 Kinema)

E përgjithshme: $57,190 (SHBA) (7 Nëntor 2010)


Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt0326965/

Shkarko titrat shqip KËTU In My Sleep (2009)

0 comments:


Leave a Reply

.