.

Mean Girls 2 [2011] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , |Johanna "Jo" Mitchell është një 17 vjeçare me sjellje kryneçe dhe shenja të forta kokëfortësie, e cila jeton me të atin, i cili punon si shofer në gara makinash për NASCAR...

Regjisor: Melanie Mayron

Skenariste: Allison Schroeder, Elana Lesser

Yje: Meaghan Martin, Maiara Walsh dhe Jennifer Stone

Vlerësimi në IMDb: 3.8/10

Kohëzgjatja: 96 minuta
Zhanri: Komedi

Me aktorët: Meaghan Martin, Maiara Walsh, Jennifer Stone, Nicole Gale Anderson, Claire Holt, Diego González Boneta

Detaje

Vendi: SHBA

Gjuha: Anglisht

Data e daljes: 23 Janar 2011 (SHBA)

Vendi i filmimit: Atlanta, Xhorxha, SHBA

 

Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1679235/


Shkarko titrat shqip KËTU Mean Girls 2 (TV 2011)

0 comments:


Leave a Reply

.