.

Sanctum [2011] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , |Një ekip zbuluesish përjetojnë momente të rrezikshme për jetën e tyre gjatë një ekspedite në një shpellë të pashkelur.

Regjisor: Alister Grierson

Skenaristë: John Garvin, Andrew Wight 

Yje: Rhys Wakefield, Allison Cratchley dhe Christopher Baker

Kohëzgjatja: 108 minuta
Zhanri: Aksion | Aventurë | Dramë
Data e daljes: 4 Shkurt 2011 (SHBA)
Me aktorët: Rhys Wakefield, Allison Cratchley, Christopher Baker, Richard Roxburgh, Ioan Gruffudd

Box Office

Buxheti: $30,000,000 (përafërsisht)

Fundjava e daljes: $9,447,930 (SHBA) (6 Shkurt 2011) (2787 Kinema)

E përgjithshme: $23,070,045 (SHBA) (27 Shkurt 2011)Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt0881320/

Shkarko titrat shqip KËTU Sanctum (2011)

0 comments:


Leave a Reply

.