.

28 Weeks Later [2007] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , |


Gjashtë muaj pasi virusi ka infektuar popullatën e Britanisë së Madhe, Ushtria Amerikane ndihmon që të sigurojnë një zonë të Londrës për të mbijetuarit për të filluar ripopullimin. Por jo gjithçka shkon sipas planit.

Regjisor: Juan Carlos Fresnadillo

Skenaristë: Rowan Joffe, Juan Carlos Fresnadillo

Yje: Jeremy Renner, Rose Byrne dhe Robert Carlyle

Kohëzgjatja: 100 minuta

Zhanri: Horror | Thriller 

Data e daljes: 11 Maj 2007 (SHBA)


Box Office

Fundjava e daljes: $11,846 (Estoni) (20 Maj 2007) (3 Kinema)

E përgjithshme: $28,637,507 (SHBA) (12 Gusht 2007)


Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt0463854/

Shkarko titrat shqip KËTU 28 Weeks Later (2007)

0 comments:


Leave a Reply

.