.

Adam [2009] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , |


Adam, një njeri vetmitar me sindromën e Aspergerit, krijon një marrëdhënie me komshinë e tij, Bethin.

Regjisor: Max Mayer

Skenarist: Max Mayer

Yje: Hugh Dancy, Rose Byrne dhe Peter Gallagher 

Kohëzgjatja: 99 minuta
Zhanri: Dramë | Romancë
Data e daljes: 7 Gusht 2009 (Angli)
Me aktorët: Hugh Dancy, Rose Byrne, Peter Gallagher, Amy Irving, Frankie Faison
Vlerësimi në IMDb: 7.2/10

Detaje

Vendi: SHBA

Gjuha: Anglisht

Data e daljes: 7 Gusht 2009 (Angli) 

Vendi i xhirimeve: Kaliforni, SHBA 


Box Office

Fundjava e daljes: $68,377 (SHBA) (2 Gusht 2009) (4 Kinema)

E përgjithshme: $2,277,396 (SHBA) (15 Nëntor 2009)


Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1185836/


Shkarko titrat shqip KËTU Adam (2009)

0 comments:


Leave a Reply

.