.

Beatdown [2010] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , |Brendon, një luftëtar i nderuar i rrugëve, detyrohet të zhduket nga qyteti kur vëllai i tij vritet dhe paratë me të cilat duhej të paguheshin borxhet një lokali gengsterësh vjedhen...

Regjisor:

Mike Gunther

Skenaristë:

Bobby Mort, Mike Gunther

Yje:

Susie Abromeit, Desmond Aldridge dhe Eric Balfour

Zhanri: Akson
Data e daljes: 31 Gusht 2010 (SHBA)

Me aktorët: Susie Abromeit, Desmond Aldridge, Michael Bisping, Eric Balfour, Brett Brock
Vendi: SHBA
Gjuha: Anglisht

Box Office

Buxheti:

$1,000,000 (përafërsisht)


Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1568323/

Shkarko titrat shqip KËTU Beatdown (2010)

0 comments:


Leave a Reply

.