.

The Reef [2010] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , |Një peshkaqen i bardhë i madh ndjek një ekuipazh në një varkë me vela të përmbysur përgjatë "Great Barrier Reef".

Regjisor:

Andrew Traucki

Skenaristë:

Andrew Traucki, James M. Vernon

Yje:

Damian Walshe-Howling, Gyton Grantley dhe Adrienne Pickering
Kohëzgjatja: 94 minuta
Zhanri: Dramë | Horror | Thriller

Me aktorët: Damian Walshe-Howling, Gyton Grantley, Adrienne Pickering, Zoe Naylor, Kieran Darcy-Smith

Shteti: Australi
Gjuha: Anglisht

Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1320291/

Shkarko titrat shqip KËTU The Reef (2010)

0 comments:


Leave a Reply

.