.

Conviction [2010] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , |


Një nënë nëpunëse futet në shkollën e ligjit me qellim që të përfaqësojë vëllain e saj, i cili është dënuar gabimisht për vrasje dhe ka sosur shanset e tij për të apeluar dënimin e tij përmes avokatëve të popullit.

Regjisor: Tony Goldwyn

Skenaristë: Pamela Gray

Yje: Hilary Swank, Sam Rockwell dhe Melissa Leo

Kohëzgjatja: 107 minuta
Zhanri: Biografi | Dramë | Thriller
Data e daljes: 15 Tetor 2010 (SHBA)
Me aktorët: Hilary Swank, Sam Rockwell, Melissa Leo, Thomas D. Mahard, Owen Campbell, Conor Donovan

Detaje

Faqe Zyrtare: Faqja Zyrtare

Vendi: SHBA

Gjuha: Anglisht

Titulli në shqip: Dënimi

Përkthimi në shqip: UniVerseHub

 

Box Office

Buxheti: $12,500,000 (përafërsisht)

Fundjava e daljes: $102,351 (SHBA) (17 Tetor 2010) (11 Kinema)

E përgjithshme: $6,783,129 (SHBA) (26 Dhjetor 2010) 

 

 

Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1244754/
Shkarko titrat shqip KËTU Conviction [2010]

0 comments:


Leave a Reply

.