.

Gjendet një jashtëtokësor i vdekur në Siberi?! [Video Lajme]

Posted by UniVerseHub | | Category: |

Vëzhgimi jonë rreth "Trupit të jashtëtokësorit të gjetur i vdekur" i zbuluar në videon ruse:
Nëse videoja e jashtëtokësorit të videos ruse është një mashtrim, dikush ka vënë shumë mundim dhe kohë për të "krijuar" një farsë mjaft të denjë të një trupi jashtëtokësori të vdekur dhe pastaj ka "rrjedhur" videon "trupi i jashtëtokësorit të vdekur" në internet.
Nuk ka informacion se ku është filmuar videoja apo se kur.
Duke parë videon, "jashtëtokësori" i vdekur është gjetur në një zonë me shumë dëborë, ku duket se dikush ka hapur rrugën për të kaluar përmes dëborës për në vendin se ku gjet trupi. A është hequr dëbora para apo pas zbulimit të trupit të jashtëtokësorit të vdekur?

Në ueb sajtin e njohur YouTube është vendosur një video e pazakontë nga Rusia, në të cilën “shihet” i vdekur një krijesë e panjohur.
Videoja është me origjinë nga Buryatija, një nga republikat e shumta në Rusi, dhe e gjitha është xhiruar jo larg vendit, në të cilin nga mesi i marsit thuhet se ka rënë një UFO, transmeton Allnewsweb.
Edhe pse autenticiteti i xhirimit nuk është konfirmuar akoma, është interesant në çdo rast të shikohet “jashtëtokësori nga afërsia”.

0 comments:


Leave a Reply

.