.

[Titra Shqip] Toy Story 3 [2010] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: |Faqja zyrtare::: http://disney.go.com/toystory/
Toy Story 3 në WikiPedia
The toys are mistakenly delivered to a day-care center instead of the attic right before Andy leaves for college, and it's up to Woody to convince the other toys that they weren't abandoned and to return home.
Informacion në IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0435761/

Shkarko filmin me titra shqip të ngjitura:
http://www.multiupload.com/HXIU7WVGE9

2 comments:

  1. Me mire te ishin titra te thjeshta dhe jo te ngjitura se nuk do njeri te lodhet te marre gjithe filmin vetem per titrat(psh une e kam marre filmin dhe tani me duhen titrat). Pastaj ti nuk ke interes t'i besh upload gjithe filmit kur te gjithe i marrin me torrent.

  2. a mund te na japesh vetem titrat.jo te gjith filmin


Leave a Reply

.